Set barris decideixen Reconnectar-se!

Els Corredors, el carrer de Dalt, la Quartera, el barri de la Font Vella, el Malanyet, la placeta de la Residència d’avis Les Vinyes i el carrer Sant Domingo s’han organitzat per participar al 1r concurs de Decoració de carrers “Reconnecta amb el barri”.

Des de la Carinyena volem agraïr la participació de tots els veïns, veïnes i associacions a aquest Concurs que, més enllà de premis i guanyadors, cerca promoure valors altruistes, compromís social, sentit de la comunitat i un sentiment identitari en aquests dies tant i tant complicats.

L’alta participació fa gal·la d’un municipi viu i actiu, amb empenta i amb un patrimoni festiu molt ric tant des del punt de vista material com immaterial sostingut, al llarg dels anys, per la bona predisposició dels veïns i les associacions.

Tres artistes locals, Jordi Vaqué, Jordi Capafons i Nerea Borrell, conformen el jurat que el proper dia 14 d’agost valorarà aspectes d’optimització dels recursos reciclats, la originalitat i el disseny de l’espai. Posteriorment es farà l’entrega de premis en un format a determinar depenent de la situació global.

Les reunions i les trobades per dur a terme la decoració s’han de fer atenent a les mesures i criteris de reunió vigents en cada moment a causa del COVId-19. Punt 2 de les Bases del concurs: https://lacarinyena.files.wordpress.com/2020/06/presentaciocc81-bases-deco-carrers.pdf

Des de la Carinyena apel·lem a la mateixa responsabilitat individual i col·lectiva que ha regnat fins ara al nostre municipi. Reconnectem-nos amb seny, prudència i responsabilitat però també amb il·lusió, motivació i ganes.