3r Concurs Guarniment Carrers

Després de la bona acollida de les dues primeres edicions us pre sentem el tercer Concurs de guarniment de carrers “Recuperem els sopars de barri!”, amb l’objectiu d’omplir de colors, vida i festa els carrers, les places i els barris del poble. Aquest serà l’escenari ideal pels tradicionals sopars de barri o per a preparar-nos en veïnatge per l’arribada de les esperades Festes Majors. 

Us proposem que aquelles entitats o grups d’amics o veïns que esteu interessats en guarnir un carrer o un espai de la població, con sulteu les bases i formalitzeu la inscripció. La temàtica d’enguany és lliure i hi haurà premis per tots els barris inscrits.

Fem que el poble es vesteixi per gaudir de l’estiu i les Festes Locals des del sentiment de comunitat, la sostenibilitat i la creació artística col·lectiva. 

Els carrers s’engalanaran a partir del dia 1 d’agost i hauran d’estar acabats com a màxim el dia 5 d’agost, i es mantindrà la decoració durant tot el mes. El període d’inscripció al concurs serà des del 5 al 15 de juliol, ambdós inclosos. 

Descarrega’t les bases aquí: https://drive.google.com/file/d/1k0Sqlj1ESC0gmMjqA2sf-lrGvwCm-COj/view?usp=sharing