Fem 3 anys!

Compaginar les diferents facetes de la vida, a cops, no és fàcil. Ser i fer de mares, ser dones, treballadores i el batibull del dia a dia ens deixa poc espai per destinar-lo a altres facetes de la vida, com pot ser formar part d’una associació com la nostra.

Tanmateix, però, les ganes i la motivació del grup, les inquietuds personals de cada una de nosaltres així com el desig de viure en un entorn culturalment viu i ric; ens conviden a continuar contribuint, amb el nostre petit gra de sorra, per tenir una comarca culturalment desacomplexada.
 
Quan ens pregunten qui som i a què ens dediquem a La Carinyena sovint expliquem que ens agrada idear activitats i propostes en les quals nosaltres hi assistiríem com a públic. D’aquí el nostre marcat caràcter eclèctic: activitats nadalenques pensades per crear comunitat, però que alhora ajuden al comerç local, una lectura íntima plena d’erotisme en un raconet falsetà, espectacles de circ on el participant es converteix en el clar protagonista, o el festival de petit format Dia Canalla amb propostes musicals d’alçada i on tota la família hi té cabuda són tan sols algunes de les activitats que han conformat aquest any Carinyena.
 
Sou molts els que ens recolzeu des del minut zero en què plantegem una acció. Sovint, gairebé sense saber de què es tracta, ja ens sentim reconfortades per la vostra calorosa resposta. Són aquests els braços que ens sustenten i ens encoratgen a seguir.
 
Esperem sumar molts anys més plens de família, música, cultura, oci, tradició… en aquesta comarca on ens trobem emmarcades que, sens dubte, n’és el millor dels escenaris.
 
GRÀCIES!
 

Posted in Uncategorized.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *