Màquines sexuals amb Jordina Biosca

El proper  8 d’abril tindrem el plaer de  comptar amb la presència i de la potència en escena de Jordina Biosca amb el seu espectacle per adults “Màquines sexuals”. Una obra que amb un únic fil conductor, el sexe i les màquines, ens farà gaudir de l’univers Biosca, que mai deixa indiferent a ningú!

Adquireix la teva entrada a través del correu electrònic:  lacarinyena@gmail.com.

Sinopsis: Si tinc intel·ligència, és que estic viu. Es pot generar artificialment l’espurna de la ment o l’ànima. Una màquina sexual masculina es limitaria al fal·lus. I una de femenina… L’ideal és aquell qui no replica. Puc desendollar aquell qui pensa artificialment com qui desendolla una torradora. I si me n’enamoro i mor, seré vidu. O vídua.
Ara ho torneu a llegir i poseu un interrogant rere cada frase.
Textos de Jeanette Winterson, Ian McEwan , Ferdinand Von Schirach i Catherine Millet.

Posted in Uncategorized.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *