Els Tallers de la Fira de Sant Andreu

El diumenge, dia 28 de novembre, la Carinyena ha organitzat tres tallers simultanis impartits per tres mestres artesans de la nostra comarca. Aquests tindran lloc en diferents franges horàries a la Plaça Sant Jordi de Falset.

Durant aquesta setmana s’obriran les inscripcions, que seran individuals per cada un dels tallers. En el moment de formalitzar la inscripció caldrà escollir la franja horària. El preu és de 3 euros/taller i estan dirigits a persones de 9 a 99 anys.

Quins seran els tallers?

Taller 1: Flor amb Palma

Xavier Vaqué Sans, Mestre Artesà de la palma, ens ensenyarà a fer una agulla de pit de palma en forma de flor: els assistents podran fer una rosa o bé un altre model en forma de flor.

Taller 2: Taller estampació tèxtil

Els assistents faran una il·lustració en paper que transformaran en l’stencil o plantilla d’estampació amb la tècnica serigràfica. La Carol Van Waart, dissenyadora i artista visual ens guiarà en aquest procés.

Taller 3: Clauer de pell amb el nom

El tercer i últim taller serà impartit per Emili Arbonès, mestre baster, qui ens ensenyarà a fer un clauer amb el nostre nom gravat o decorat amb altres elements.

Posted in Uncategorized.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *