Ja som experts malabaristes!!!

Gairebé dues hores i mitja de joc, malabars, acrobàcies, curses, famílies i infants… sota l’immillorable escenari de la Cooperativa de Falset-Marçà han estat suficients perquè ens haguem convertit en experts en el món del circ.

Els presents han pogut gaudir d’abundants jocs per totes les edats i gustos i d’una gran diversitat de material per experimentar i sentir-se acròbates per un dia. I com que una imatge val més que mil paraules, us en deixem un recull….

Gràcies al teixit associatiu per fer-ho possible, a la Cooperativa Falset-Marçà per cedir-nos casa seva, a Circ de Jocs pel seu esplèndid treball (circdejocs.jimdofree.com) i a vosaltres per venir!

Menys bla, bla, bla i MÉS Carinyena!

Posted in Uncategorized.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *