Qui és el guanyador….? FALSET!

Mantenir el poble actiu;  els veïns en bona sintonia i reactivar, a poc a poc, les relacions socials són els objectius principals del Concurs de Carrers.  I tots ells han estat més que aconseguits!

Ens satisfà molt veure el poble mobilitzat; rebre les fotos dels Photocalls creats pels barris;  obrir les xarxes socials i descobrir-les plenes dels cors bategant que han envaït el poble; descobrir noves generacions que s’activen i lideren la decoració del seu barri; sentir l’esperit altruista de la gent cedint material, estris o pintures de les seves cases; veure algun balcó buit de flors perquè estan totes a peu de carrer enmig els guarniments, veure el color lila presidint amorosament la Quartera;  topar amb cadires que esperen pacientment la tornada de les Festes Majors o sentir el mar que ha arribat a Falset amb aquest calorós agost!

No ens cansarem mai de dir que VOSALTRES en sou els guanyadors; aquells que s’activeu per tenir un poble ric socialment i culturalment viu des d’un prisma de col·laboració i cooperació. Ja ho diu el nostres eslògan.. menys bla, bla, bla i més Carinyena.… que no és altra cosa que menys parlar i més fer!

Tanmateix, però, aixó és un Concurs (tot i que probablement ha estat l’últim any en format concurs) i, per tant, el Jurat format per tres artistes locals ha emès el seu veredicte, que és el següent:

https://youtu.be/VidVZgfuXZI

Moltes felicitats als 7 barris!

L’entrega de premis per tots els barris serà demà, dia 15, a les 19h de la tarda a la Plaça Magrinyà. Demanem la presència de representats de cada barri.

Agraïm a l’Associació de Comerciants de Falset,  Materials per la Construcció Joan Coll, Venus la Universal, Celler Reversibles, Mas Martinet, la Cooperativa Falset-Marçà i a l’Ajuntament de Falset la seva col·laboració patrocinant tots els premis.

I també volem agrair al jurat la seva col·laboració, la Chartini Arie, Natàlia Sanahuges i Lourdes Marco i a la Montserrat Rofes per cedir-nos les seves fotos. Gràcies! 

Si voleu que publiquem les vostres fotos, ens les podeu enviar a lacarinyena@gmail.com.

Posted in BATEGA!, Uncategorized.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *