Entrega de domàs al Carrer de Dalt

 

Text íntegre llegit a l’entrega del Domàs al guanyador del Primer concurs de Guarniment de Carrers: el Carrer de Dalt

Quan l’estiu passat ens vam pla ntejar organitzar un concurs de Guarniment de Carrers, l’esceptetisme i gairebé la incredulitat de poder-lo fer realitat ens va inundar ràpidament. 

Nosaltres mateixes érem les primeres en dubtar si allò era una bona idea i sobretot si algun barri decidiria adherir-s’hi.

Pensaments del caire  “No participarà ningú, a la gent li costa molt donar i fer perquè si, a canvi de res… ” se’ns apareixien sense parar. 

La sorpresa va ser que l’any passat els veïns i veïnes de la Font Vella, la plaça 1 d’Octubre, la Quartera, Sant Domingo, el Malanyet, la Residència i el carrer de Dalt es van associar i van decidir participar amb el resultat que segur que molts de vosaltres vau veure:  carrers engalanats i preparats per rebre la festa Major, una mica descafeïnada per la situació global però la festa Major en definitiva. 

Diferents temàtiques van omplir els carrers dels barris participants amb elements ideats i creats pels propis veïns sota un esperit d’Il.lusió, altruisme i sentiment de comunitat.

Les nits prèvies els participants feinejaven a corre-cuita per tenir el barri a punt per rebre al jurat, a la resta de Falsetans o al públic visitant. Un escenari que enguany es tornarà a repetir amb els barris participants d’aquest any.

En l’edició passada, un barri en va ser el vencedor: el carrer de Dalt amb seva proposta de refrescants síndries. I és per això que avui els fem entrega del domàs com a símbol del merescut premi, gentilesa de l’Ajuntament de Falset. 

Un càlid agraïment des d’aquí a totes les persones participants que amb fons propi i amb hores de dedicació altruista fan possible propostes com aquesta.

Finalment volem reivindicar des d’aquí el nostre territori, Casa Nostra, com un espai culturalment viu,  ric socialment, amb voluntat comunitària i molta projecció! 

I ara ja si, demanem sisplau que pugin els represents del carrer de Dalt a recollir el seu premi. 

 

 

Posted in Uncategorized.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *