Nous patrocinadors, nous premis!

Els veïns i veïnes de set barris de Falset han decidit associar-se, un any més, per guarnir els carrers i els racons del seu barri.

El Carrer de Dalt, guanyador de la darrera edició, la Quartera, la plaça 1 d’Octubre junt amb l’avinguda Generalitat, Sant Domingo, el Malanyet, el carrer de l’Era i Miquel Barceló són els indrets on podreu passejar i gaudir dels espais guarnits, elements fets íntegrament pels veïns i veïnes de cada barri.

Per agrair les bones dades de participació i gràcies a diferents patrocinadors de la comarca, hem pogut ampliar els premis de manera que tots els participants rebran un detall en agraïment a la seva implicació i dedicació altruista.

1R PREMI: Domàs gentilesa de l’Ajuntament de Falset, un pa de quilo, un pernil gentilesa de Materials de Construcció Joan Coll, 4 ampolles de vi gentilesa de Venus Universal, Mas Martinet i Bodega Reversibles. 

2N PREMI: Una espatlla de pernil gentilesa de l’Associació de Comerciants de Falset i 3 ampolles de vi gentilesa de Venus Universal, Mas Martinet i Bodega Reversibles. 

3R PREMI: Una espatlla de pernil gentilesa de l’Associació de Comerciants de Falset i 2 ampolles de vi gentilesa de Venus Universal, Mas Martinet i Bodega Reversibles

RESTA PARTICIPANTS: 2 ampolles de vi gentilesa de Venus Universal, Mas Martinet i Bodega Reversibles. 

El Jurat està format per tres artistes del territori, Chartini Arie, Lourdes Marco i Natàlia Sanahuges. El matí del dia 14 les tres membres del jurat visitaran els barris participants i emetran el seu veredicte. Els guanyadors s’anunciaran el mateix dia 14 via xarxes socials. 

La Carinyena reitera que, més enllà de premis i guanyadors, l’esperit del concurs és reprendre el contacte entre els veïns fomentant el treball col.laboratiu enmig d’un ambient festiu amb vosaltres, veïns i veïnes, com a ÚNICS PROTAGONISTES!!!!

Posted in Uncategorized.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *