US DESVETLLEM EL DIA CANALLA AL COMPLET!

Us desvetllem el Dia Canalla al complet!  La jornada s’iniciarà a les 18:30 amb Dj ABADIA, un jove amb paràlisi cerebral que ha aconseguit complir el seu somni de ser DJ i fer-se un lloc dins del circuit comercial produint, fins i tot,  temes propis.  Ell ens rebrà amb melodies estivals i  ritmes reggaeton i electrònics que ens faran despertar ment i cos!

Posteriorment un taller de Lindy Hop animarà als assistents a aprendre alguns dels  passos d’aquest popular ball de melodies irresistibles que omplirà la Cooperativa de somriures, salts i ball a parts iguals. Participa i gaudeix-ne!

A continuació i amb la màgia de la posta de sol prioratina de teló de fons,  dos melòmans locals sota el nom de Silverfoxes DJ’s, ens oferiran una sessió que ens transportarà indiscutiblement a aquelles nits d’estiu dins l’enyorat Cafè a través  dels sons que ens feien vibrar uns anys enrere, sense oblidar novetats actuals de l’escena alternativa. Passat i present dins la coctelera de Silverfoxes DJ’s.

I tancarà el dia Canalla DJ Syphone, un mag davant dels plats que ha passejat el seu saber fer per les sales més emblemàtiques del país (Moog, Apolo, El Cau, Discotheque..). Acabarem la jornada amb italo, pop o electrònica movent-nos al compàs de la sessió de Dj Syphone.

Un espai pels nens dinamitzat per jocs tradicionals de La Clavellinera i de l’AMPA Antoni Vilanova i amb altres propostes de La Carinyena, sempre amb la supervisió dels pares, conformarà l’oferta destinada pels més petits de la casa. Una zona pensada perquè ells també puguin gaudir del Dia Canalla com es mereixen!

I per completar la proposta tenint els cinc sentits presents i  convertir-la en un pla rodó, us presentem l’oferta gastronòmica del Dia Canalla.  Per una banda, cerveses la Bufona i  Ebrewine obriran paradeta per convidar-nos a assaborir les seves cerveses artesanes. Per altra banda, la Cooperativa Falset-Marçà oferirà el seus vins darrera la barra i dues Foodtrucks, Mans d’Or i Estriarcus, ens permetran sopar sense sortir de la Cooperativa.

ELS DJ’S

Parlar de Dj Abadia és parlar de somnis complerts. I això no s’entén sense saber que l’Adrià té una paràlisi cerebral que no el deixa moure’s de la seva cadira de rodes. A l’escenari, l’Adrià aconsegueix dominar la situació punxant a través d’un sensor que controla amb el moviment del cap. Darrera el seu ordenador, escampa simpatia i melodies plenes de ritmes electrònics i reggaeton que ens donaran una càlida benvinguda la tarda del Dia Canalla. I és que més de 90 actuacions l’avalen. T’HO PERDRÀS?

Eduard Chicharro i Albert Peris són els dos falsetans que s’amaguen darrera el pseudònim Silverfoxes DJ’s. Membres by Falçet Soundsystem, a les seves cases s’amaguen centenars de discs i cd’s que conformen la història de la música indie, pop i alternativa sense oblidar tocs electrònics actuals. Junts sumen hores de directes formant part de bandes locals o darrera dels plats dels espais més emblemàtics de la comarca. Segur que has tingut ocasió de gaudir en alguna ocasió d’aquestes dues ànimes musicals molt actives al Priorat.

Alguns creuen que la música és qüestió de vida o mort, però per DJ Syphone és molt més que això. En totes les seves expressions. Com a organitzador del festvial Kz o com a membre del col·lectiu Miuzeknonstop; com un fanàtic feligrès del vinil o com a depositari d’aquest màgia infinita del DJ. És aquí, davant d’uns plats i un públic  quan escampa el seu amor i coneixement. Seguidor del magisteri impartit pel Sideral, s’abona a un excitant eclecticisme. De les seves maletes en surten ràfegues d’italo i de pop, d’electrònica i d’àcid. Una litúrgia plena de romanticisme i passió que han gaudit a sales tan significatives com Moog, Sala Apolo, Discotheque, BeCool i El Cau.

Posted in Uncategorized.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *