Les reserves pel Dia Canalla s’inicien a gran ritme!

Des de dimarts, 29 de juny, ja és possible fer la reserva per assistir al Dia Canalla que tindrà lloc el proper dissabte, dia 10 de juliol a la plaça de la Cooperativa Falset-Marçà. El bon ritme de les reserves, centralitzades per correu electrònic per  garantir el control de l’aforament i dels assistents, fa preveure una jornada plena de bon ambient enmig d’un paratge emblemàtic, idílic i immillorable com és la Cooperativa. 
Cada entrada suposa un donatiu de 5€  (menors de 14 anys entrada gratuïta) i es realitza escrivint un correu a lacarinyena@gmail.com. A partir d’aquí, la persona interessada rebrà un correu amb les intruccions pertinents. 

Com reservar les entrades? 

Al Dia Canalla públic, vi, música, ball, cerveses artesanes i gastronomia en forma de Food-truck formaran un engranatge que ben segur que suposarà un gran tret d’inici per aquest estiu!
En els propers dies es donaran a conèixer els DJ’s que conformen el cartell així com tots els detalls de l’esdeveniment. 
NO ET QUEDIS SENSE LA TEVA ENTRADA!!!!!! NO HI POTS FALTAR!

La Carinyena adoptarà totes les mesures sanitàries vigents i apel·la a la responsabilitat individual per fer, entre tots, que el dia Dia Canalla sigui una jornada segura. 

Posted in BATEGA!, Dia canalla, Uncategorized.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *