El poble n´és el clar guanyador!

Quan una es planteja una activitat col·lectiva, de tarannà cooperatiu i que pretén mobilitzar l’acció comunitària i la complicitat entre les persones, és molt difícil preveure’n la resposta i fer estimacions sobre quin final pot tenir aquesta idea inicial.

I no us enganyarem: la bona acollida ens ha sorprès gratament. Potser és perquè aquest estiu tan diferent ens ha ancorat a casa més que mai; potser l’enyor de la no socialització a la primavera ens ha empentat a participar-hi o potser és degut al nostre motiu preferit: perquè tenim un poble socialment ric, viu i implicat.

Tot i que des del convenciment més sincer creiem que el vencedor és el poble sencer, vam creure convenient fer-ho en format concurs per fomentar un entreteniment sa i divertit, que promogués “la conya” i la broma a peu de carrer i que fossin tres artistes locals els qui realitzessin la difícil tasca d’escollir-ne un com a mereixedor del premi. Moltes gràcies Nerea Borrell,  Jordi Vaqué i Jordi Capafons per haver fet de jurat.

El premi consisteix en un pernil; patrocinat per instal·lacions Jaume Martí; dues ampolles de vi, patrocinades per Viticultors del Priorat S.L i un pa de quilo.

El jurat ens ha confessat que la decisió ha estat molt difícil ja que a tots els barris s’hi respirava molta il·lusió i els elements decoratius feien intuir moltes hores de treball darrera. Han volgut destacar la calidesa del jardí de la residència, la festiva rebuda amb els gegants als Corredors recreant una autèntica Festa Major, els nombrosos gelats de la nevera amb un final tant aconseguit i ben executat; la originalitat i frescor de la proposta de Sant Domingo, la senzillesa i bellesa estètica de la Quartera; les fantàstiques reproduccions dels gegants al Malanyet i la decoració de llarg recorregut del Carrer de Dalt i Plaça San Jordi plena de color estival. Tanmateix, però, calia escollir-ne UN!

Així doncs, per decisió del jurat i atenent les bases del concurs, el barri guanyador d’aquesta primera edició del concurs RECONNECTA AMB EL BARRI  HA ESTAT:

Us animem a passejar per tots els espais decorats, a descobrir el resultat final de la nostra proposta, que ara ja és la de TOTS ELS VEÏNS i VEÏNES de Falset i a fer-ho des del respecte i la cura pel elements fabricats pels teus propis veïns i veïnes. Un resultat més que excel·lent, no creieu?

  1. EL JARDÍ, a la Placeta de la Residència. Realitzada pels residents i el personal del centre.
  2. REFRESQUEM-NOS AMB ELS GELATS DE LA FONT VELLA!, a la Raval de la Font Vella i realitzada pels veïns d’aquest barri i amb la col·laboració de l’AMPA Antoni Vilanova.
  3. LES NOSTRES TRADICIONS, a la Plaça 1 d’Octubre, realitzada pels veïns dels Corredors i amb la col·laboració del Taller del Priorat.
  4. AQUÍ HI HA ROBA ESTESA, al Carrer Francesc Puig i Carrer dels Arcs; realitzada pels veïns del barri Sant Domingo.
  5. SUMMER DALT, al Carrer de Dalt i Plaça Sant Jordi, realitzada pels veïns d’aquests carrers.
  6. EL BARRI ES VESTEIX DE FESTA, a la Plaça Malanyet i pels balcons dels veïns, realitzada pels veïns d’aquest barri.
  7. ON COMENÇA LA FESTA!, a la Plaça Quartera, realitzada pels veïns de la Plaça i amb la col·laboració de les Dones de la Quartera i els Comerço
Posted in Uncategorized and tagged .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *