És l’hora dels balcons

Ara que ja tenim els barris reconnectant-se amb molts veïns i veïnes implicats en engalanar els carrers de la nostra població; és l’hora de posar la cirereta al pastís i decorar els balcons, els espais particulars.

Així, us proposem que poseu elements de decoració al voltant de la temàtica ESTIU al vostre balcó, a la porta de casa, a la façana, a les finestres…. tot seguint la consigna del concurs “Reconnecta amb el barri”. Ens podeu fer arribar les fotos del vostre espai decorat per l’ocasió per Whatsapp a qualsevol membre de La Carinyena o al correu lacarinyena@gmail.com.

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS VEÏNS I VEÏNES PER LA VOSTRA IMPLICACIÓ, SUPORT I COL·LABORACIÓ DESINTERESSADA!!! .

Posted in Uncategorized and tagged .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *