Les Carinyenes? Les Garnatxes? I qui sou? I què feu?

Hem de situar els inicis “Carinyenos(NO, no som Les Garnatxes, NI les Caribenyes 😉 ) a l’agost anterior. Un estiu com qualsevol altre, però que ara pren una rellevància especial i és que a ell ens hem de remetre si volem trobar uns dies d’estiu del que podríem definir com normal!.

Els  records de just ara fa un any són més nítids i vius que mai i entre ells  hi trobem les primeres “trobades Carinyenes” a la piscina, les decisions precursores del que després serien els estatuts, les primeres definicions de l’associació amb els fills revolotejant per allà.. en fi, els nostres inicis!

Sempre es diu que els principis no són fàcils i no vam ser pas la excepció d’aquesta sentència! Encaixar els pensaments, les idees i els nostres neguits va ser una tasca en alguns moments feixuga, però totalment necessària i obligada per arribar al mateix port remant alhora.

A partir d’aquí i un cop tramitada la burocràcia pertinent; un reguitzell d’idees i propostes que caldria anar ordenant per fer realitat en la mesura possible. Moltes d’elles segueixen al calaix per sortir a la llum quan aquest insòlit moment ens ho permeti.

Tanmateix, però, ens hem afanyat per adaptar-nos a la situació actual i seguir oferint propostes lúdiques i culturals posant sempre a la comunitat com a protagonista, tenint en compte en tot moment la situació global.

Activitats i Tallers per la llarga espera dels Reis, la col·laboració amb el Centre d’Estudis Falsetans per muntar el pessebre a Sant Gregori, el concurs de Diorames nadalencs, els vermuts als balcons durant el confinament i els posteriors videoclips, la col·laboració amb Ràdio Falset amb “Explica’m un conte” i l’actual campanya Reconnecta l’estiu conformen la nostra curta memòria Carinyena.

Celebrem el nostre primer aniversari totalment marcat per la pandèmia actual, però amb la mateixa il.lusió, motivació i ganes que el passat estiu i disposades a reinventar-nos sempre que calgui.

Esperem bufar moltes espelmes més amb tots vosaltres com a protagonistes de les nostres propostes.

Seguirem reinvindicant el nostre territori com un escenari viu culturalment i com un marc ideal on desenvolupar accions culturals i comunitàries.

Seguirem somiant i pensant com fer realitat les idees del nostre calaix perquè si es pot somiar, ES POT FER!

Posted in Uncategorized.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *