La Mona Prioratina

Les situacions especials obliguen a cercar solucions molt imaginatives que, amb esforç col·lectiu, poden acabar en versions molt millorades de la realitat que ens està tocant viure. Quan, a més, s’hi afegeix que el calendari català marca celebrar les nostres tradicions, aquesta premissa hauria de ser gairebé obligada!

A la vostra memòria hi apareix algun record del Priorat sencer menjant la Mona tots junts? Doncs enguany, fabricarem plegats aquest record enmig d’aquesta pandèmia!

Des de la Carinyena us animem a compartir aquest dia; a sentir-nos acompanyats i junts a fer que el Priorat bategui i brindi unit en aquest dia de la mona tan diferent però que també pot convertir-se en inoblidable!!!

Tenim l’escenari ideal: el nostre Priorat i els nostres paisatges.
Tenim la companyia perfecta: nosaltres mateixos, els de casa nostra i els veïns de la nostra població.

Celebrem-ho tots malgrat les distàncies que ens separen. Ens acompanyarà el fil musical dels altaveus municipals gràcies a la complicitat de TOTS els Ajuntaments de la comarca, als quals volem agrair la ràpida i calorosa acollida de la proposta!

Envieu-nos les vostres fotos menjant la Mona i nosaltres recrearem la Mona Prioratina amb una gran exposició virtual i comarcal a la nostra Web .

Ens acompanyes a fer-ho especial malgrat les circumstàncies?

(Un agraïment especial a l’Ajuntament de Falset per la seva ràpida gestió i difusió.)

 

Posted in Uncategorized.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *