Tercerca Cançó vermut

 

Mentre els falsetans i les falsetanes ja anem somiant en els vermuts a peu de plaça i en saludar-nos enmig del carrer; continuem (i continuarem!) trobant-nos als balcons per intentar fer més lleugera aquesta espera i recordar-nos, un dissabte més, que NO estem sols en aquesta lluita.

Per tercer dissabte consecutiu, veïns i veïnes de la població de totes les edats ens hem pogut saludar tot brindant amb el nostre vermut i desde la distància que ara ens separa.

La cançó protagonista, escollida per votació popular, ha estat “Fes-te la Festa” de La Soul Machine. A la una en punt, la megafonia municipal ha aparcat els tradicionals pregons informatius per les notes de la Soul Machine que ens han transportat a les llargues tardes d’agost falsetanes.

Xàvia, Bella Ciau, Resistiré, Tot anirà bé i Celebrem han seguit a la cançó guanyadora, atenent a les suggerències de molts falsetans i falsetanes d’allargar una mica més el vermut.

Continuem, doncs?

Posted in Uncategorized.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *