Segona Cançó vermut

Un altre cop Falset no ha fallat a la cita!!!! Aquesta vegada els falsetans i les falsetanes hem sortit als balcons, als jardins, a les finestres o als terrats plens d’accessoris estiuencs per ambientar la coneguda cançó de Fauna, Veranear. El tema, escollit per votació popular, ha estat el protagonista de la segona edició de la Cançó-Vermut d’aquest dissabte dia 28 de març.

Aquesta acció comunitària, organitzada per La Carinyena i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Falset, busca fer més agradables els dissabtes amb un gest que els falsetans i falsetanes tenim ben integrat: fer el vermut!!!

Així, hem pogut tornar a veure els balcons ben plens, els barris socialitzant-se des de la distància, pares i fills sonant junts, veïns que viuen sols que per aquella estoneta potser s’hi senten menys, vells instruments que surten de la caixa… tot plegat perquè ens quedi clar que tot i que ara ens toqui parar, NO ESTEM SOLS, i ben aviat JUNTS tornarem a girar!!!!

Posted in Uncategorized.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *