Tot anirà bé

En aquest dies de confinament i sense escola són múltiples les iniciatives sorgides per la població amb finalitats diverses: entretenir als petits o donar suport als que ens cuiden durant aquests dies tan complicats.

Una d’elles, aconsegueix acomplir aquests dos objectius. Es tracta de la campanya sorgida a Itàlia consistent en fer un dibuix d’un arc de Sant Martí i penjar-lo als balcons o a les finestres. Al dibuix l’acompanyen diferents missatges d’ànim junt amb el ja viral #totaniràbé i #joemquedoacasa.

Ben segur que molts de vosaltres ja l’heu fet o teniu previst fer-ho durant les properes hores o dies. Des de La Carinyena us encoratgem a seguir aquesta iniciativa i us proposem fer una exposició virtual amb tots els dibuixos que ens feu arribar tots els nens i les nenes del Priorat.

COM ENS PODEU FER ARRIBAR ELS DIBUIXOS? Feu una foto del dibuix junt amb el nom, edat i població. La podeu enviar a lescarinyenes@gmail.com, per WhatsApp a algun membre de la Junta o a través del nostre Facebook.

Posted in Uncategorized.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *