Els inicis són complicats, però NECESSARIS i ENGRESCADORS!!

No us enganyarem. Tot i que La Carinyena creiem que som un grup de gent creativa i amb idees en ment que ens agradaria que, a poc a poc, es vagin materialitzant; cal dir que de vegades és necessària la comunió d’aquest ideari amb altres tipus de recursos (materials, econòmics…) per tal que es puguin fer realitat.

Per ajudar-nos en aquesta fi , hem iniciat una campanya de venta de butlletes d’un sorteig d’una espatlla de pernil que tindrà lloc el dia 3 de gener en finalitzar l’activitat “Tot esperant els Reis”. Aquestes es poden adquirir per un euro a qualsevol membre de la Junta o als següents establiments: Ferreteria Martí, Calaix de Sastre i Cooperativa Falset Marçà.

Posted in Uncategorized.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *