Tot esperant els Reis: primera proposta de La Carinyena

L’Associació Sociocultural “La Carinyena” presenta la primera proposta! Es tracta d’una tarda plena d’activitats i jocs en família que tindrà lloc el proper dia 3 de gener de 17h a 20h a l’Escola Antoni Vilanova.

L’activitat es planteja per sumar una alternativa més d’oci familiar a Falset i comarca durant el període de vacances nadalenques; tot posant en relleu el valor afegit que comporta poder gaudir d’aquests moments al nostre territori immediat.

Així, durant les tres hores de la tarda, els nens i les nenes podran realitzar diferents activitats en família proposades i guiades per la pròpia Junta de l’associació i per diferents col·laboradors. Una proposta que, de ben segur, ens ajudarà a fer més lleugera l’espera per la nit més màgica de l’any!

Els propers dies anirem desgranant tots els detalls de “Tot esperant els Reis”. Estigueu atents!

Posted in Uncategorized.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *